Utrustning

Tjänster

Vi har bred utrustning för att kunna täcka alla behov

När det gäller tunga fordon och bärgningstjänster i Båstad och omkringliggande områden så besitter i på Jockes Bilbärgning rätt utrustning.
Vi är stolta över att ha modern utrustning för att effektivt hantera alla typer av bärgningsuppdrag.

Tungbärgare (miljöklass Euro 5): Vår tungbärgare i miljöklass Euro 5 är utformad för att hantera tunga fordon med precision och effektivitet.

Tungflakbärgare (miljöklass Euro 6): Med vår tungflakbärgare i miljöklass Euro 6 kan vi säkerställa att vi uppfyller de högsta miljöstandarderna samtidigt som vi ger pålitlig bärgningstjänst för tunga fordon. Tungflakbärgaren är utrustad för att bärga både lastbilar och personbilar.

Flakbärgare: Vår flakbärgare är specialiserad på att hantera bärgningsuppdrag som kräver ett flak för att bära fordonet på ett säkert och effektivt sätt.

Garagebärgare 4×4: Utformad för att ta sig fram i alla terrängförhållanden, vår garagebärgare kan hantera svåra situationer och få tillgång till fordon som är fast i trånga utrymmen.

TMA (Traffic Management Vehicle): Vår TMA är utrustad för att ge säkerhet vid arbete på vägen, vilket gör att vi kan utföra bärgningsuppdrag på ett säkert sätt utan att orsaka trafikstörningar. Vi ser till att säkra arbetsplatsen och dig som kund.

Servicebil: Vår servicebil är fullt utrustad med verktyg och utrustning för att utföra mindre reparationer och underhåll på plats, vilket minimerar nedtid och håller dina fordon i drift.
Oavsett vilken typ av bärgning eller assistans du behöver, kan du lita på Jockes Bilbärgning för professionell och pålitlig service varje gång.

Ring oss direkt om du behöver hjälp!

Vårt erfarna team av bärgare i Båstad är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att kunna hantera alla typer av situationer med lugn och professionalitet.